Zacht gestoofde rundersucade met een fritata van asperges en aardappels en en jus van rode wijn met sjalotjes. Verschillende topkoks hebben een biologisch menu samengesteld voor het reizende restaurant De Aandacht, een culinair evenement waar biologische producten centraal staan.
Het 'tentenrestaurant' opent zaterdag 19 mei op Starteiland in Sneek en doet daarna nog vijf plaatsen in Nederland aan om biologische producten te promoten: Amsterdam, Aarle, Putten, Noordwijk en Utrecht. Bij iedere gelegenheid zijn is ook een topkok aanwezig: Cas Spijkers, Ben van Beurten, Caspar Bürgi of Eric van Veluwen.
Bron: telegraaf
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Dat valt te bevestigen, al ken ik Spijkers niet, maar wel mensen die met hem hebben gewerkt. Ze zijn lovend over zijn kennis en kunde. Zijn probleem was waarschijnlijk dat hij zijn tijd vooruit was. Dan onstaan fouten.
Het foute blijft hangen, het goede vergaat. Zo zijn mensen.
@ Cara, Absoluut niet terecht. Cas heeft de consument dichter bij het koken willen brengen door met de producten te gaan werken die de grooste groep van de consumenten ook gebruiken. Iets zoals " komt de berg niet naar mohammed, dan zal Mohammed naar deberg moeten" Daar mag je hem niet op afrekenen. Hij kan absoluut fantastisch koken en is voor vele jonge mensen in dit vak een grote inspirator. Inmiddels weet hij ook hoe hij het publiek moet bespelen, geleerd van de tv optredens. Dat is alleen maar een plus te noemen.
Ieks, Cas Spijkers.... Dan bekruipt mij toch altijd de gedachte aan vieze kant-enk-klaarsaus in potjes. Niet iemand die ik met gezond biologisch eten associeer.