In een andere draad maakt Unilever goede voornemens tegen het jaar 2020. Misschien ben jij ook wel op zoek naar plechtige beloftes aan jezelf en de wereld voor het komende jaar? Dan is de raamtuin wellicht iets voor jou. En waarom niet meteen je eigen raamtuin als kerstboom decoreren? Je buren kunnen er dan ook van meegenieten en je hoeft geen den meer in huis te halen.

Selma Franssen houdt over dit fenomeen een eigen blog bij. Je leert er in een mum van tijd de kneepjes van het vak: van flessen scoren tot de aanschaf van een geschikte pomp en schakelaar. De rest is kinderspel.

Haar raamtuin hangt in haar studio in de binnenstad van Groningen. "Nu buiten de blaadjes vallen, doet de raamtuin het binnen nog altijd goed," wist ze beginnovember nog te melden. "De snijbiet groeit enthousiast verder. Daarnaast heb ik munt gestekt omdat ik dit lekker vind in thee en salade."

Ga eens effe lezen en kijken op haar blog www.raamtuin.nl. Ik ga het alvast eens proberen deze winter. Zonder pomp weliswaar. Jij?

Dit artikel afdrukken