De Britse tuin- en plantencadeauwinkel The Gluttonous Gardener komt met een cadeaukit om zelf de schuimwijn prosecco te maken.
Je hebt er niet eens een tuin voor nodig, schrijft Metro. De wijnstok kun je zelfs in een pot op het terras of in de vensterbank zetten. De druivenstok is speciaal geselecteerd om ook goed te gedijen in gure Noord-Europese contreien.
Geen groene vingers
En zelfs groene vingers zijn niet nodig. De kadokrat bevat uitgebreide instructies over hoe je de druivenstruik moet onderhouden en hoe je wijn kunt maken van de druiven. Gepersonaliseerde labels maken het helemaal af, zo kun je de zelfgemaakte prosecco ook aan iemand cadeau doen.
Je hebt wel een klein beetje geduld nodig. Afhankelijk van hoe lang je de prosecco laat gisten, duurt het tussen de 6 en 18 maanden voordat je de bubbelwijn kunt drinken. Daarom kun je bij de cadeauset ook een of meerdere flessen prosecco bestellen om toch alvast van een glaasje genieten totdat je zelfgemaakte prosecco drinkbaar is.
Dit artikel afdrukken
Geen groene vingers
En zelfs groene vingers zijn niet nodig. De kadokrat bevat uitgebreide instructies over hoe je de druivenstruik moet onderhouden en hoe je wijn kunt maken van de druiven. Gepersonaliseerde labels maken het helemaal af, zo kun je de zelfgemaakte prosecco ook aan iemand cadeau doen.
Je hebt wel een klein beetje geduld nodig. Afhankelijk van hoe lang je de prosecco laat gisten, duurt het tussen de 6 en 18 maanden voordat je de bubbelwijn kunt drinken. Daarom kun je bij de cadeauset ook een of meerdere flessen prosecco bestellen om toch alvast van een glaasje genieten totdat je zelfgemaakte prosecco drinkbaar is.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Buiten dat Theo,
Het is voor mij gewoon niet te vinden op de website.
Op zich vond ik het interessant; Ik hou wel van een uitdaging.
Maar het geheel is dus een beetje flauwekul. Of al uit de handel genomen.
Ze verzinnen toch wat op heden.
Waarom zou iemand €45,-- neertellen voor een schriel kamerplantje dat nog een paar jaar nodig heeft om voldoende vrucht te dragen en kans heeft door zijn omvang intussen een sta-in-de-weg te zijn geworden? Hoe/wanneer krent je die druiven? Dan nog allemaal gedoe met uitkoken, zeef en trechter en nog anderhalf jaar geduld betrachten voor hoeveel flessen? Je bent al moe voor je begonnen bent. Labels voldoende in ieder geval.