Eind augustus is het de tijd voor al weer de 5e editie van Proefpark Haarlem. Ook dit jaar kenmerkt Proefpark zich weer met een foodline-up met maar liefst 33 foodtrucks die tientallen verschillende comfort-, borrel- en streetfoodgerechten serveren vanuit hun rollende keuken. Alle continenten zijn vertegenwoordigd. Het gaat van een ganzenbitterbal, via Thaise curry naar gewokte mosselen met Pastis.

En er is meer te vinden voor de Noord Hollandse foodie liefhebber: de ProefPark ProefTent, een bierbar georganiseerd door brouwerij het Uiltje met maar liefst 16 speciaalbieren van de tap, een workshop foodfotografie met de Iphone gegeven door Wiebrig Krakau, zwierezwaaien in de antieke zweefmolen en peuters en kleuters kunnen i.s.m. Kinderopvang Op Stoom spelen vanuit een houten foodtruck op ware grootte! Het volledige programma vind je hier.

Kom lekker nazomeren met familie, vrienden en buren in het mooiste park van Haarlem. Ondertussen genieten op je eigen picknickkleed of op de blote voetjes in het gras een dansje wagen op muziek van onze FooDieJays.

Informatie
Data en tijden: vrijdag 25 augustus tot en met zondadg 27 augustus, vrijdag 16:00 tot 23:00u, zaterdag 12:00 tot 23:00u en zondag 12:00 tot 20:00u.
Kosten: De toegang is gratis, proeverijen kosten tussen de €2,50 en €9,50.

Voor meer informatie kan je kijken op de Facebookpagina of de website.
Dit artikel afdrukken