ProefPark Haarlem is een evenement met foodtrucks in de hoofdrol. Samen zorgen zij voor het beste street-, soul- en comfortfood dat er op dit moment in Nederland te verkrijgen is. Van Oost-Europese hartverwarmende opkikkers tot Zuid-Amerikaanse borrelhappen en van een Noord-Hollandse bitterbal tot onontdekte streetfood-parels. Glutenvrij, lactosevrij, veganistisch, koolhydraatarm, lokaal geproduceerd en biologisch voedsel zal er ook voldoende zijn. You name it en het wordt aangeboden in de vorm van 90 verschillende gerechten.

Voor de kleintjes heeft ProefPark Haarlem ook wat in petto. Het programma daarvoor en voor het theater, de live muziek en FooDieJays staat binnenkort op de website.

Lekker eten vraagt om lekkere dranken. Op het evenement zal er een grote centrale bar staan met tapbier, frisdranken, waters en huiswijnen, maar ook een speciaalbierbar met 16 tapbieren en een wijnbar waarin alle continenten zijn vertegenwoordigd. Bij de bar kan zowel contant als met pin betaald worden. De foodtrucks accepteren alleen contant geld.

Informatie
Datum: 24 t/m 26 augustus
Tijd: vrijdag 16:00 – 23:00 uur, zaterdag 12:00 – 23:00 uur en zondag 12:00 – 20:00 uur.
Prijs: De toegang is gratis. Op het evenement zijn de gerechtjes te koop voor €2,50 tot €9,50.
Locatie: Kenaupark, Haarlem

Kijk voor meer informatie op de website en kijk voor de laatste updates (bijvoorbeeld door veranderende weersomstandigheden) op de Facebook-pagina.
Dit artikel afdrukken