Op 6 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Assie, Foodlog maakte er ooit een aardige filmreportage over. Doodgewone yoghurt is ook goed, maar weer anders. Veel verschillende goeie beestjes die ervoor zorgen dat zich geen slechte kunnen vestigen in je buik, dat is - zo leerden mij de geleerden die niet twijfelen aan probiotica - de uitdaging. Van al die merkpotjes kun je misschien dit zeggen: ze weten er wel de prijs voor te krijgen. Maar wie klaagt daar nou weer over? Heel bewust en links Nederland pleit voor prijsverhoging van eten.
Maar dan hoef je die dure onzinproducten nog niet te kopen, in doodgewone yoghurt zit het ook. En als je sowieso gezond eet, veel vezels uit groente ne fruit, noten, zaden enz dan heb je het niet eens nodig. Volgens mij zien ze de verkoop achteruitgaan dat ze het toch als gezond en "nodig" willen bestempelen?