Wat is er anders dan anders?
Altijd al willen weten hoe je favoriete groente er in z'n jonge jaren uitziet? Of op je vakantie iets op de foto gezet waarvan je totaal niet weet wat het is, maar wat wel heel lekker was? Stuur je foto in naar redactie@foodlog en wie weet komen we er samen achter!
Fotocredits: Jopie Duijnhouwer
@tedje en astrid: over hazelnoten: waar ik ook wandel in stadsbuitenwijken met begroeiing liggen elk jaar weer kilos en kilos hazelnoten te raap vanaf begin september (dit jaar denkelijk al iets eerder). plukken heeft geen zin, ze vallen pas af als ze rijp zijn en blijven dan tot eind november goed, daar valt door geen eekhoorn tegenop te eten, behalve misschien ergens in een afgelegen bos waar maar enkele struiken staan. in het Horsterbos Flevopolder staan 1000en gewone hazelaars (in stadsparken ook vaak de zgn Turkse Hazelaar, een boom en geen struik), ik vermoed geplant met de smulbosfilosofie in het achterhoofd, maar of onze allochtonen daar ook massaal naartoe trekken om te rapen? ik vraag het mij af.