Op de redactie hebben we ervan gehoord maar er nog steeds niet van mogen proeven. Het schijnt geweldig te smaken, met een lekkere beet. Daarom - zo hoorden we - zou het niet gek te wezen dat goeie koks er graag mee willen werken. Maar nou die naam, vegetarisch vlees. Vreselijk. Kunnen we nou echt niet eens een fatsoenlijke nieuwe naam verzinnen? We hebben vlees, vis, melk, zuivel, granen, peulvruchten, aardappelen, groenten en fruit
Wie heeft een suggestie die niet zou misstaan in dat rijtje? Dus geen Valess, Meatless, vegetarisch vlees of dat soort gedoe, maar iets dat op zichzelf kan staan, als 'bloos', 'flurs', 'kaan', 'banning' of weet ik wat, maar geen namen die verwijzen naar vlees of naar eiwitten.
Beste mensen van foodlog,
ik heb het product 'Beeter' geprobeerd van de vegetarische slager in Den Haag http://www.devegetarischeslager.nl/
en heb er over geblogd op:
http://korthof.blogspot.com
ik neem aan dat jullie dat zal interesseren!
hartelijk dank.