Ja! En ik zit zelf niet te wachten op ready-made andere producten dan dat kipfile-tje; ik wil onderdelen met bot: veel meer smaak & mogelijkheden.
Dus Jarno, ik zit ook te wachten op delen van koe & varken met bot (ossenstaart/koeien- en varkensschenkels etc.)
Of andere delen, die niet meer bekend blijken: bavette/longhaas/diamanthaas etc.)
Wat nu als slachtafval beschouwd wordt, zoals varkenswangen (je houdt het niet voor mogelijk dat dit product zo omschreven wordt!).
En graag alles, met het vet eraan, niet dat getrimde gedoe...
Wat betreft de varkenswangen ben ik bezig met een actie in mijn persoonlijke kring en ik zie dat daar best voordeel te behalen is: Ik geef aan dat de mond (bek) een zeer hygienische plek is. En geef dan de bereiding ervan aan (stoofvlees) + lekker!!
Hier ligt ook een mooie taak voor Foodlog: breng vaker recepten met "restvlees".
De marktslager heeft ons toevallig zaterdag varkenswangen aangepraat voor een stoofpotje. Manlief kwam bij wat Belgische recepten op basis van triplebier. Resultaat: goddelijk!