Klopt, zegt Unox. In de noedels zit kip-aroma.
Radar blij? Nee, Radar boos.
Dat verwondert, want nooit is Radar boos op de man van Marianne Thieme. Haar Vegetarische Slager maakt nepkip en andere nep die naar dier zou moeten smaken.
Mag Unox niet wat sojaboonboetseerders wel mogen?
Fotocredits: promotie Good Noodles Groenten en Kip, voordeelmuis.nl
ref#56
Voor de liefhebber van de eerlijke, gewone (niks te maken hebbende met de biologisch dynamische duurzame en diervriendelijke) volkskeuken, hier wat gegevens over het bedoelde boek van ‘Boontje’
‘Eten op zijn Vlaams’, Louis Paul Boon, Arbeiderspers druk 1972, 1985, 1996.
ISBN 90 295 0327 0
Hier de index, die een goede indruk geeft. Van gebakken uier tot savooie kool, en van karikolen tot paardenrosbief…
Louis Paul Boon, ook al verschilt het genre, mag je zien als een volksschrijver, maar dan in Vlaanderen, die net als Gerard van het Reve, nìet alleen het culinair ‘vleselijke’ speels beschrijft…