Ik las vandaag een berichtje van de bakkersnieuwsbrief . In Nederland stijgt de verkoop van Tompoucen met een factor 7 tijdens koninginnedag. Dat zou dus zomaar kunnen impliceren dat we een aantal ervaringsdeskundige innemers kennen op foodlog.nl.
Daarom kreeg ik een ingeving. Als wij nu op koninginnedag een tompouce proeverij zouden organiseren voor onze lezers, jullie dus. Probeer een tompouce van een supermarkt tegen een tompouce van de bakker en vertel welke je de lekkerste vindt.
OK?
Daarom kreeg ik een ingeving. Als wij nu op koninginnedag een tompouce proeverij zouden organiseren voor onze lezers, jullie dus. Probeer een tompouce van een supermarkt tegen een tompouce van de bakker en vertel welke je de lekkerste vindt.
OK?
Niet zo moeilijk, die uit de supermarkt of Hema smaken nergens naar, de bakker dus! Wat ik wel zou willen weten: hoe eten al die NL-ers ze? Was ooit een opdracht op journalistiek, beschrijven hoe de ander zijn of haar tompouce eet :-)