Geen verlies van vleessappen en zelfs na tien dagen geen verkleuring. Dat claimt Mirotech met de nieuwe skin- én MAP-verpakking voor rundvlees. Ook de 'Pamper' is verleden tijd.
De verpakking van Mirotech is een tweetrapsraket. Eerst wordt het vlees op een normaal EPP-schaaltje skinverpakt. Omdat het seal nauw aansluit kan er geen vocht uit het product ontsnappen, dus ook geen marinade. Vervolgens wordt het bakje afgevuld met zuurstof en door een topsealer geseald. Het eerste folie is zuurstofdoorlatend, het tweede is een barrièrefolie, legt technisch commercieel manager Paul Everaert van het Belgische Mirotech uit. 'Bij vis voegen we geen zuurstof toe, omdat het product niet verkleurt.'
bron: EVMI
Mark,de Folkingestr. werd vroeger ook wel het Jodenstraatje genoemd.In de jaren 60-tig,70-tig een volop levendige straat met boetieks,slagers etc.kroegjes,Huize Beurs op de hoek,een verzamelcafe van allerlei pluimage en marktkooplui.
Daarna werd het een tijdlang een dooie straat.Winkels verdwenen,de een na de ander.
Met de komst van het Nieuwe Groninger museum werd er vanaf het station een doorgang gemaakt naar de Folkingestr.
Het leven kwam er weer volop in.Opnieuw allerlei winkeltjes.En wederom van allerlei nationaliteiten.Daarom vind ik en velen vast met mij het een van de allergezelligste straten van Groningen.
Het is niet zozeer een advies van mij,meer gewoon een aangeven.
Kan me jou situatie levendig voorstellen.Heb het a.h.w.achter de rug.Niet voor niets,dat je goede dubbelverdieners en boven de 50-tig aantreft bij de zaken die ik opsomde.
Dus,dat de supermarkt handig kan zijn voor een gezin met kinderen,daarvan zal ik de laatste zijn die daar geen begrip voor zou kunnen hebben.Van verbouwingen heb ik ook verstand,dus ook dat dat niet gratis gaat.
Verder vermoed ik,dat er doorgaans bij een ieder thuis toch niet dagelijks uren achter het fornuis gestaan wordt.