image

In samenwerking met de zelfkazende boeren, de kaashandel en kaasspeciaalzaken organiseert het Voorlichtingsbureau Boerderijzuivel ook dit jaar weer de Oktober Boerenkaasmaand. De actie wordt georganiseerd om de mooie authentieke boerenkaas onder de aandacht te brengen van de consument.

De consument maakt bij aankoop van boerenkaas in de maand oktober vier weken lang kans op een gratis arrangement in het Betere Boerenbed (www.boerenbed.nl ), te besteden in het voorjaar van 2008. Het Betere Boerenbed is er voor iedereen die bewust zoekt naar kwaliteit en kleinschaligheid.

Beleving en ervaring staan voorop in deze ‘kant en klare’ comfortabele Boerenbed-tenten. Een concept dus dat naadloos aansluit bij de authentieke boerenkaas. Deelnemen is heel eenvoudig voor de consument: boerenkaas kopen in één van de deelnemende kaasspeciaalzaken of boerderijwinkels én een vraag over boerenkaas beantwoorden op www.boerenkaas.nl . Deelnemende winkels zijn herkenbaar aan de actieposter. Elke week ontvangen de winnaars per e-mail bericht.


bron: culinair.net