Toch is het interessant: hoe noem je de smaak van zo'n technologisch nieuwe suiker (of zout, dat komt straks ook met dergelijke berichten op de markt)? Zouter en zoeter of holler en boller.
Ik las er Kees de Graaf (WUR) en Stefan Catsicas (Nestlé) op na. Volgens De Graaf is Nestlé er 'kennelijk in geslaagd' een suiker zodanig te maken dat je er méér van proeft. Volgens Catsicas is het een suiker als een 'lege doos'. Helaas is de nieuwe suiker niet toepasbaar als gewone zoetstof in fris- en andere dranken omdat 'holle suiker' daar niet in werkt. Het werkt wel als 'suiker waar je meer van proeft' in koekjes.
#5, Dennis, ik denk dat de ontwikkelaars oprecht van mening zijn dat ze er een consumentenprobleem mee oplossen.
Als dat niet zo zou zijn en er redenen zijn om het daar over te hebben, dan moet je hen daar dus van zien te overtuigen. Ik denk persoonlijk dat die redenen er zouden kunnen zijn. Ik denk echter dat zij die niet zien en daarom even oprecht zijn als jij in je andere overtuiging.