Maar geldt dat ook voor de Cup a soupen, de Maggi's en Knorren?
Maar geldt dat ook voor de Cup a soupen, de Maggi's en Knorren?
Dat komt onder meer, Jan Peter van Doorn, doordat 'vers' culinaire religie is geworden en Karin Luiten predikt dat wat uit een pakje of zakje komt niet deugt. Ze wordt toegejuicht door culi's als Onno Kleyn, die zich niet wensen te verdiepen in wat fabrieken wereldwijd flikken aan moois.
Wouter, het is niet algemeen bekend dat er voortreffelijke droge soepen en koffie bestaan. Het beeld ervan is tegenovergesteld.
Dat de machine er niet al 20 jaar is, is opmerkelijk.
Het wachten is nog altijd - ook al zo raar dat hij er niet is - op de soepmachine die uitstekende soepen maakt van uitstekende droge ingredienten en kookheet water. Zoals misosoep met vlokken zeewier.
De Nederlandse ontwerper van de Airfryer van Philips, vertelde me drie jaar geleden dat hij aan een soepmachine werkt, ook voor Philips. Hij kon er verder nog niks over zeggen. Maar wat duurt dat ontwerpen lang. De voortreffelijke ingredienten uit moderne drogerijen zijn er al geruime tijd.
Voor de goede orde: dit bericht is geen sluikreclame, maar een uitnodiging tot reactie. Wat vinden Foodloglezers van deze nieuwe koffiebeleving?
Niet in het algemeen, Jan Peter van Doorn. Ik vind het stupide van Unilever om zo een stom product als cup a soup op de markt te pleuren bij zo een geweldige technologie waarmee veel meer kan, veel leuker, lekkerder, ik zou haast zeggen, gezonder.
Knorr is (was?) heel goed maar werd opgekocht door Unilever. Nu zijn er geweldige Knorrproducten en rampzalige.