De opbrengst van de verkoop van de "faux gras de GAIA" gaat naar GAIA-acties tegen foie gras. Maar de verkoop van de echte foie gras loopt ondertussen ook als een trein, meldt de landbouwnieuws-site vilt.be.
Al die aandacht voor foie gras vanuit de hoek van GAIA: stimuleert dat nu niet juist eerder de verkoop van the real thing?
En zou die faux gras lekker zijn? Heeft iemand het geproefd?
Geschiedenis van de foie gras.
Nick zat er zeker niet helemaal naast met de Joden, en Lizet zit er niet naast wat de vijgen betreft, en de Joden namen dus namen het smaakvolle gebruik over van de Egyptenaren…
En de Romeinen van Lizet zullen wel het kookboek van Cleopatra meegebietst hebben…
Ik heb thuis nog een oude Egyptische kruik uit de derde dynastie, en verdomd ! Er hangt nog steeds een geur van foie gras in !
Zo zie je maar weer, dat die nieuwlichters van de Partij van de Dieren er straks nog de oorzaak van zijn dat een biologisch en natuurlijk recept van bijna 4.000 jaren de nek om wordt gedraaid.... Wat een barbaren !