3 Michelin Sterren
De Librije Zwolle
Oud Sluis Sluis
2 Michelin Sterren
Apicius Castricum
Beluga Maastricht
Ciel Blue Amsterdam
De Bokkedoorns Overveen
De Leest Vaassen
De Leuf Ubachsberg
De Lindenhof Giethoorn
De Zwethheul Schipluiden
Inter Scaldes Kruiningen
Ron Blaauw Ouderkerk a/d Amstel 1 Michelin Ster
't Raethuys Wateringen
't Schulten Hues Zutphen
't Veerhuis Wolphaartsdijk
Amarone Rotterdam
Au Coin des Bons Enfants Maastricht
Aubergine Steyl
Auguste Maarssen
Avant-Garde Eindhoven
Basiliek Harderwijk
Boreas Heeze
Bretelli Weert
Brienen aan de Maas Well
Brouwerskolkje Overveen
Calla's Den Haag
Chalet Royal Den Bosch
Chapeau ! Bloemendaal
Château Neercanne Maastricht
Cheval Blanc Heemstede
Cordial Oss
Da Vinci Maasbracht
De Bokkepruik Hardenberg
De Fuik Aalst
De Gieser Wildeman Noordeloos
De Karpendonkse Hoeve Eindhoven
De Kromme Dissel Heelsum
De Kromme Watergang Hoofdplaat
De Lindehof Nuenen
De Nederlanden Vreeland
De Stenen Tafel Borculo
De Treeswijkhoeve Waalre
De Vlindertuin Zuidlaren
De Vrienden van Jacob Santpoort
De Wanne Ootmarsum
De Zwaan Etten-Leur
Grand Restaurant Karel V Utrecht
Hermitage Rijsoord
Het Koetshuis Bennekom
Hof van Sonoy Blokzijl
In De'n Dillegaard Nuth
Kaatje bij de Sluis Blokzijl
Kasteel Heemstede Houten
Katseveer Wilhelminadorp
Koriander Drachten
La Rive Amsterdam
La Vilette Rotterdam
Lai Sin's Driebergen
Latour Noordwijk aan Zee
Le Marron Malden
Merlet Schoorl
Muller Groningen
Nolet / Het Reymerswale Yerseke
Onder de Linden Aduard
Parkheuvel Rotterdam
Paul van Waarden Rijswijk
Savelberg Voorburg
Schathoes Verhildersum Leens
Seinpost Scheveningen
Solo Gorinchem
Tante Koosje Loenen aan de Vecht
Toine Hermsen Maastricht
Tout à Fait Maastricht
Valuas Venlo
Wolfslaar Breda
Yamazato Amsterdam
@ Chalias, dat klopt. Wij hadden de tafels altijd verder uit elkaar staan dan de meeste restuarants. Het menu degustation was een uitvloeing van de zo geroemde nouvelle cuisine, aangezien de eigenaar in die tijd (Wynand Vogel) een van de voorlopers was in die ontwikkelingen binnen Nederland was dat inderdaad erg innovatief. Tevens leuk om te weten : is er vanuit dit restaurant het eerst vanaf een houten plank gegeten. Dat werd in de jaren 60 door Hugh Jans geïntroduceerd. de voormalig eigenaar.