Tijdens de Wilde Weken zijn er elke dag verschillende activiteiten voor jong en oud. Alles natuurlijk met het thema wild! Denk eens aan klimmen en klauteren, aan knutselen of aan een spannende speurtocht.

Kom naar de picknickweide voor de volgende activiteiten:
- Kinderactiviteit: op onderzoek en knutselen met de natuurgids
- Klimmen en klauteren op het evenwichtsparcours
- Dierenzeskamp
- Elke woensdag en in het weekend een wildexcursie
- Mini jacht- en wildbeheertentoonstelling
- Mini Highland Games
- Wilde Weken Festival

Wildexcursie
Op woensdag en in het weekend kun je deelnamen aan een wildexcursie. Ga op pad met de natuurgids op zoek naar (sporen van) wild. Je leert onderweg van alles over het wild in het Park. Let op: reserveren verplicht en vol=vol.

Wilde Weken Festival
Iedere zaterdag en zondag tijdens de herfstvakantie vindt het Wilde Weken Festival plaats in het centrum van het Park. Alles staat in het teken van wild. Dat betekent leren over wild, bijvoorbeeld door lezing bij te wonen, maar ook door op zoek te gaan naar wilde dieren. Ook is er een speciale knutselbus. Bij dit alles kun je genieten van live muziek en versnaperingen van diverse foodtrucks.

Op zaterdag 12 oktober treedt ook de BigBand 'Sound of Science' op; een unieke performance waarbij de muzikanten tussen de nummers door vertellen over hun onderzoek aan de Universiteit van Wageningen.

Informatie
Datum: 12 t/m 27 oktober
Tijd: 09.00 - 19.00 uur
Locatie: Park De Hoge Veluwe, picknickweide
Prijs: toegang tot het park €9,95 (kind €5,00). Ook zijn er verschillende combi-tickets verkrijgbaar
Tickets: verkrijgbaar aan de deur of online te bestellen.

Kijk voor meer informatie op de website.