Programma woensdag 25 januari, kasteel Woerden (op loopafstand van NS station Woerden)

14.30 uur: Ontvangst
15.00 – 16.15 uur Inhoudelijk programma met Prof. Jan Rotmans (hoogleraar transitiemanagement Erasmus Universiteit), Robert Kroon (oprichter van culinair PR-bureau ‘Kroon op het werk’), Jeroen Willemsen (commercieel directeur Ojah), o.l.v Arko van Brakel (duurzaam ondernemer en oprichter van Nederlands eerste internetbedrijf EuroNet).

Vanaf 16.15 uur organiseren Urgenda (actieorganisatie voor innovatie en duurzaamheid), Foodlog.nl (dé discussie- en nieuwssite over eten) en P4 Horeca en catering (onbezorgde gastvrijheid) een prikkelende ‘burger- en ballenproeverij’, o.l.v. Dick Veerman.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Sandra van Kampen (Stichting Urgenda) op 06 – 47096720 of per e-mail op sandra.van.kampen@urgenda.nl

Zie ook de foodlogartikelen urgenda, foodlog en P4 organiseren grote burger- en ballenproef en Verdund vlees: de grote Burger- & Ballenproeverij.

Fotocredits: Mr. Usaji