Nu dan toch bekend is geworden dat de vakbladen inmiddels ook interesse tonen voor de thema's van hier en dat vervolgens zelfs de meest gelezen van Nederland daar meteen over bericht, moeten we het er hier ook maar eens over hebben. Waar moeten die winkel komen? In de stad, om de stad, op het platteland? Wat wil je er allemaal kunnen kopen? Moet er ook WC-papier en bier in, of rij je daar nog voor om?
Guillaume, lijkt op gekuiste riblappen....
Guillaume en Flipse.
Zo te zien lijkt dit vlees op sucadelappen die wat in de vorm van een entrevote zijn gesneden. Waarschijnlijk is het vlees niet alleen geprikt zijn ook gemarineerd (met rinse marinade)om het vlees wat malser te maken. Want sucadelappen moeten zeker een drie kwartier langer stoven dan riblappen wil je ze zacht krijgen als draadjesvlees. Als je rib- en sucadelappen maar goed dun snijdt kan het vlees snel gebakken worden als was het biefstuk maar echt mals en sappig wordt het nooit. Maar ja, met een sausje gaat zelfs de taaiste bieflap er wel in in Nederland.