Een Duitser eet in zijn leven 46 varkens, vier koeien en kalveren en 945 kippetjes.
Dat heeft de Duitse bond van vegetariërs berekend. Duitsers eten in hun hele leven gemiddeld ook vier schapen, twaalf ganzen, 37 eenden en 46 kalkoenen. In totaal worden er in Duitsland jaarlijks 1,1 miljard dieren gegeten, vissen en schaaldieren niet meegerekend. Als elke Duitser één dag zijn vlees liet staan, zouden er jaarlijks 157 miljoen dieren minder hoeven te worden geslacht, berekende de bond.
bron: meat&meal
@Ailko,
Nee, niet laten bestaan. Nederland wordt een wortel- en knollentuin, afgewisseld met grote aaneensluitende natuurgebieden met wolven, herten, vossen en konijnen die zichzelf in stand mogen houden, met hier en daar wat Schotse grote grazers voor wat leuke open plekken in het bos. Het laatste vlees dat geproduceerd wordt, wordt verstookt tot groene energie, met een allerlaatste lapje vlees voor de koningin.