Dit berichtje stuurde een kennis met wie ik samen de lof prees van de Duitse keuken. Daar kan kan Ad Janssen een voorbeeld aan nemen. Bijvoorbeeld. En waarom toch hielden Duitsers wel aan de kwaliteit van hun keuken vast? En waarom nemen wij d'r geen voorbeeld aan maar is het nu alles tapastroepjes en picollini?
Kennelijk is Bionade al in Nederland:
http://www.bionade.nu/
Mijn favorieten overigens (in Berlijn verkrijgbaar):
- Clubmate (ijstee/matedrank die je de hele nacht wakker houdt, en naar sigaretten smaakt!)
- Spezi (cola-sinaasappellimonade-mix, maar alleen het origineel met mandarijnolie!)
- Fritz kola met koffie-caramelsmaak (Fritz kola is kennelijk verkrijgbaar in Amsterdam bij 'As').
Maren, idd arme Ad. Een aardige vent en nog een prima kok ook, maar ik vind dat Diny gelijkt heeft. Waarom in die krantenrecepten zo toegeven aan een idee van wat het publiek leuk zou vinden. Ik heb haar verzameling knipsels uit het AD mogen inzien en moest er erg om lachen? Veel nadruk op frutsels ipv op kwaliteit. Met een resultaat waar ik geen honger van krijg.