Op Facebook schreef ze: “Sorry Melbourne maar nee. Nee nee nee nee nee. Het hipsterdom gaat te ver wanneer je koffie uit elkaar gehaald wordt. Ik wachtte bijna 20 minuten op een echte kop voordat ik mij realiseerde dat ik die niet zou krijgen. Ik wilde koffie. Geen scheikundig experiment. Ik drink mijn dranken liever uit serviesgoed, niet uit bekers. Volgende fase? Ik koop wel een snijplank met een paar echte koffiebonen en een omgekeerde hoed erop. Dit moet stoppen Melbourne. Dit moet stoppen.”
Haar bericht ging viral en ontving bijna 12.000 likes.
Terwijl veel mensen het eens zijn met Rizvi, verdedigen anderen het café door te zeggen dat deze manier van serveren de mogelijkheid biedt de koffie helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Maar ja, dat kun je thuis ook.
:-) :-) Ik ben zelf toen ik nog landbouwchemicalieën verkocht eens bijna het kantoor van de manager van een suikerrietplantage uitgegooid omdat ik maar één schepje suiker in m’n koffie wilde... Maar dat is ook erg extreem hier: vier, vijf of zelfs zes schepjes in een kop thee is helemaal niet ongewoon. En slóten melk.... Vandaar dat ik er heel voorzichtig mee ben om dat aan een ober over te laten. Hup Melbourne, klantenservice is niet altijd alles voor de klant doen....