image

Je eigen flesje mee. Dutch treat? Helemaal niet. In 2003 riep Fortune de BYOBag van BuiltNY uit tot product van het jaar. De draagtas die je flessen een paar uur op temperatuur houdt, kwam tevens terecht in de collectie van het Museum of Modern Art in New York.

Deze handige draagtas is mooi, licht (neopreen), isoleert goed en je kunt hem zo in de wasmachine doen als hij vuil is.

Het is een mooi product dat lang meegaat. Maar wat moet je er nou mee?

Heb je wel eens gemerkt dat steeds meer mensen even bij elkaar gaan eten - een uurtje of 2. Gewoon door de week. Omdat het makkelijk is, een reden geeft om goed te koken en je weer even oplaadt. De trend is in steeds meer steden waar te nemen: beurtelings voor elkaar koken. Leuker, makkelijker en prettiger dan in je eentje of met een conversatieloze partner.

Dan neem je dus een flesje mee, op de juiste temperatuur.

Je kunt natuurlijk ook de wijn waar je zin in hebt meenemen naar het restaurant en ze er wat bij laten koken (kost natuurlijk wel wat kurkengeld, maar dan drink je tenminste wat je wilde proeven).

De tas is in ook in Nederland beschikbaar.