Vandaag gevonden bij Albert Heijn: boerenkool stamppot met boerenrookworst.
Nou ken ik Gelderse rookworsten, slagersrookworsten en de Unox rookworsten van de Hema. Wel boerenmetworsten, maar geen boerenrookworsten. Zijn ze verzonnen om te passen bij alles wat 'boeren' en 'ambachtelijk' is? Of bij de boerenkool die altijd al 'boeren' was?
Wie kende tot hij dit potje zag de boerenrookworst? Die bestond toch nooit - of vergis ik me nou zo?
Als naam dan, want Albert is goudeerlijk. Er kwam geen rookkast aan te pas. De rooksmaak, zo biecht het etiket, komt van het rookaroma.
Weet je wat? Ik zou wel een boerenpan willen om die worst in te garen ;-)
Dick, je hint is begrepen, ik zal mijn naam aanpassen .
Maar neemt niet weg dat ik de ,,oude willem " mis op foodlog hier , ondanks meningsverschillen maar dat kan hier ...
Nogmaals , willem stap over je trots heen en reageer weer ...