
Tsja, vegetarisch - ik vind dat toch niet lekker klinken.
Wat mij betreft dus weer zo'n bericht in de serie gemiste kansen om beter eten aantrekkelijk te maken.
Regelmatig serveert Marc Smeets van Lepels in Schiedam tijdens proeverijen die ik samen met hem doe gerechten waarin plantaardige producten domineren (met een kleine toevoeging van vlees of vis). De gasten hebben het niet door en benoemen het gerecht steevast op basis van zijn vlees- of visingrediënten (bijv . 'gamba', terwijl het om een gemarineerde komkommer met één heel gambaaaaaatje gaat). Het is wel verschrikkelijk lekker - het enige wat telt.
Ander woord gezocht voor vegetarisch dus. Of moeten we het er niet meer over hebben en gewoon duidelijk maken dat planten in de grond van de zaak veel meer smaak hebben en interessanter zijn klaar te maken dan vlees en vis? (dat is nl. een feit!)
Op 5 januari krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Laat nu de Vegetariërsbond net 'V-day' hebben uitgevonden.
Jullie begrijpen hem al: bad marketing, wat mij betreft!
OK, het wordt dus '53'! - heel intello-cool :-)
Moet je wel een leuke witte kever met het nummer 53 voorop aanschaffen Dick;-) Herbie had wel enorme kwaliteiten en had zelfs gevoel (we hebben er 5 films van op DVD) ;-)
Op dat soort dingen zat ik nou te wachten! Thx! More ....
Herbie!!!!;-)