Robin Kok wacht het finale oordeel over gezond of ongezond niet af. Zij smult gewoon onorthodox van ouderwets beenmerg.
Robin Kok vindt spruiten wél lekker.
Zou Robin het boek van Meneer Wateetons al hebben? Ze rookt in ieder geval ook. Tips uit de praktijk.
Robin Kok waagt zich aan langgekookte snijbonen. Maar doodgekookt kun je van deze versie absoluut niet zeggen.
Robin Kok laat Nederlanders kennismaken met die grote witte wortels: rettich. In een even lekker als verrassend recept.
Robin Kok gaat al jaren naar de paardenslager voor een lekker stukje bief. Van de haas. Maar er is tegenwoordig wat raars met dat vlees, merkt ze.
Robin Kok gebruikt die wondermooie steranijs gewoon in de keuken. Van 'saaie, kinderachtige' worteltjes maakt ze een exotisch avontuur.
Oersimpel, toch langzaam en heerlijk: aardappels uit de oven. Met kruiden van Robin uit de koffiemolen of vijzel.
Robin schreef ons: "ik weet/snap dat velen denken dat het niks voorstelt, maar ben een groot tosti-fan en echt heel fel over hoe je wel of niet een tosti bakt! :-). En ik zou die discussie over tosti's graag aangaan op foodlog. Vandaar."
Robin maakt van slowfood fastfood. Dankzij de slager, een groot stuk procureur en de diepvries.
Robin Kok laat zien hoe je zoiets simpels als een gehaktbal een Chinese draai kunt geven. Wil je het nog Chineser? Gebruik dan de stoompan in plaats van de koekenpan.
Je hebt puristen die gaan gillen als je iets anders dan peper en zout gebruikt. “Zonde van de dit of de dat”, roepen ze dan. Ik ben geen purist. Dat zegt Robin Kok die vanaf nu regelmatig op Foodlog kookt.