Foodlog
  • Thema's
    • Perspectief
    • Voedselketen
    • Dagelijkse kost
    • Gezondheid
    • Energie
    • AgriFoodNetworks
  • Over ons
    • Wat is Foodlog
    • Wat Foodlog bijzonder maakt
    • Wie zijn wij
    • Businessleden
    • Leden
    • Foodlog for Dummies
    • Foodlog Archieven
  • Projecten
    • Projecten
    • Dick Veerman over Foodlog
  • Vacatures
    • Foodbanen
    • Werken bij Foodlog
    • Stage bij Foodlog
  • Nieuwsbrief
    • Abonneren
    • Archief
  • Contact & Service
    • Lid worden
    • Ledenservice
    • Contactgegevens
    • Tip de redactie
    • Lid worden
    • Inloggen
  • Thema's
    • Perspectief
    • Voedselketen
    • Dagelijkse kost
    • Gezondheid
    • Energie
    • AgriFoodNetworks
  • Over ons
    • Wat is Foodlog
    • Wat Foodlog bijzonder maakt
    • Wie zijn wij
    • Businessleden
    • Leden
    • Foodlog for Dummies
    • Foodlog Archieven
  • Projecten
    • Projecten
    • Dick Veerman over Foodlog
  • Vacatures
    • Foodbanen
    • Werken bij Foodlog
    • Stage bij Foodlog
  • Nieuwsbrief
    • Abonneren
    • Archief
  • Contact & Service
    • Lid worden
    • Ledenservice
    • Contactgegevens
    • Tip de redactie

Jan Buining

Behandel bewerkte ingrediënten als e-nummer
+
4

+
Behandel bewerkte ingrediënten als e-nummer

Behandel bewerkte ingrediënten als e-nummer OpinieJan Buining, 17 feb 2023, 7:20

In haar NRC-column van afgelopen zaterdag trapt gewaardeerd denkster Rosanne Herzberger vrijmoedig aan tegen de – in haar ogen- nieuwe hype in de wetenschap: onderzoek naar bewerkte voeding. Dat is iets tè vrijmoedig.

TastyBasics muesli fruit en veggie: geen lege calorieën maar echte voeding
+
0

+
TastyBasics muesli fruit en veggie: geen lege calorieën maar echte voeding

TastyBasics muesli fruit en veggie: geen lege calorieën maar echte voeding IngezondenJan Buining, 27 dec 2021, 7:19

Foodlog en FoodPersonality reiken gezamenlijk de Gezonde Innovatie Awards uit, voor de tweede keer. Het is een complimentenprijs voor producten en initiatieven die bijdragen aan een gezonder eetpatroon. In deze serie richten we iedere dag de...

TastyBasics repen noten en zaden: smaakvol en gezond voor een maximaal aantal gezonde jaren
+
10

+
TastyBasics repen noten en zaden: smaakvol en gezond voor een maximaal aantal gezonde jaren

TastyBasics repen noten en zaden: smaakvol en gezond voor een maximaal aantal gezonde jaren IngezondenJan Buining, 21 dec 2021, 7:05

Foodlog en FoodPersonality reiken gezamenlijk de Gezonde Innovatie Awards uit, voor de tweede keer. Het is een complimentenprijs voor producten en initiatieven die bijdragen aan een gezonder eetpatroon. In deze serie richten we iedere dag de...

‘Kevin Hall vergist zich in pleidooi voor betere UPF’s’
+
7

+
‘Kevin Hall vergist zich in pleidooi voor betere UPF’s’

‘Kevin Hall vergist zich in pleidooi voor betere UPF’s’ OpinieJan Buining, 4 nov 2021, 7:06

Jan Buining is het brein achter TastyBasics. Zijn bedrijf maakt onbewerkte graanproducten die houdbaar en dus duurzaam zijn maar, volgens hem, niet ongezond zijn zoals de vele houdbare Ultra Processed Foods die in groten getale op de schappen van...

Foodlog gebruikt cookies. Vertel mij meer Ik snap het
  • © Foodlog 2005 - 2023
  • Disclaimer
  • Gebruikersvoorwaarden
  • Privacybeleid
  • Notice & Takedown