Een echte Britse Christmas Pudding vergt een maand voorbereiding. Daarom verrast Hazel Hardijzer ons met een variant op die andere kerst-klassieker uit de Engelse keuken: mince pies.
Wat is pumpkin spice latte, behalve beroemd? En hoe bak je er bijvoorbeeld koekjes van. Hazel Hardijzer legt het uit.
Ooit geweten dat die lekkere 'crumbles' eigenlijk een zuinige manier zijn om restjes fruit te verwerken? Hazel legt het uit.
Hazel Hardijzer varieert op de Engelse scone. Met een grapefruit-twist. Dan kun je er ook iets anders op doen dan clotted cream. Kaas bijvoorbeeld.
Hazel kreeg een heus English Breakfast voorgezet. Alleen de Weetabix hoefde ze niet - maar die zat wel in de goodie-bag. Wat nu? Ze maakt er een heerlijke taartbodem mee bij een zomerse fruittaart.
Op zoek naar de Engelse keuken stort Hazel Hardijzer zich dit keer helemaal op de 'buns'.
Hazel Hardijzer laat Foodlog de Engelse keuken ontdekken. Dit keer met een klassieker die ze een Mediterraanse twist meegeeft. Dan krijg je lavendelfudge.
Na het maanzaad, waagt Hazel Hardijzer zich dit keer aan het karwijzaad.
Op bolletjes of op brood. Veel verder komen we in Nederland niet met maanzaadjes als ingrediƫnt. Pas wanneer je buiten de landgrenzen kijkt, ontpoppen zich plotsklaps ontelbare culinaire mogelijkheden voor deze kleine dondersteentjes. Al eeuwen...
Crumpets. Ken je ze? Hazel Hardijzer, die voor Foodlog op zoek is naar de Engelse keuken, is er dol op.
Home baking is Hazel Hardijzer met de Engelse paplepel van haar moeder ingegoten. Voor Foodlog gaat ze op zoek naar de Engelse keuken.