Een paar weken geleden leerde Robert-Jeroen Vriesendorp Foodlog kimchi maken. Nu is het tijd voor een gerecht met je zelfgemaakte kimchi.
Altijd al kimchi willen maken? Ga dan nu in de leer bij Robert-Jeroen Vriesendorp.
Deze keer geen vreemde ingrediënten van Robert-Jeroen Vriesendorp, maar doodgewoon koolraap.
Op de markt lagen onbekende knollen. Robert-Jeroen Vriesendorp mocht er van proeven en kon de verleiding niet weerstaan. Lees wat hij ervan bakte.
Eerder liet Robert-Jeroen Vriesendorp ons kennismaken met slow brood, op basis van zuurdesem. Maar snel, en zelfs supersnel brood kan natuurlijk ook. Met soda en exotische ingrediënten voor de smaak.
Zoals beloofd, het vervolg van Robert-Jeroen Vriesendorps recepten voor de laatste groene tomaten. Niet gebakken of ingekookt ditmaal, maar ingemaakt.
Robert-Jeroen Vriesendorp mijmert niet na bij de laatste tomaten aan zijn planten. Hij gaat er mee aan slag. Je kunt namelijk ook met onrijpe tomaten allerlei lekkers maken. Te veel voor één aflevering, deel II volgt later deze week.
Eerst leerde Robert-Jeroen broodliefhebbers een 'moeder' te maken en onderhouden. Ditmaal neemt hij je mee in de wereld van het zuur. Een oude, maar geen ingewikkelde bewaartechniek.
Om zuurdesembrood te bakken heb je een zogenaamde starter nodig. Hoe kom je daaraan? Thuiskok Robert-Jeroen Vriesendorp legt het stap voor stap uit.