Het Origin Chocolate Event vindt plaats in zeven zalen van het historische Koninklijk instituut voor de Tropen in Amsterdam. Je kunt hier alle aspecten van chocolade en cacao ervaren, ontdekken, proeven en leren. Er is dit jaar veel aandacht voor kunst, eerlijke handel en duurzaamheid.

Het Origin Chocolate Event biedt een keur aan activiteiten. Het programma is geschikt voor iedereen die van échte goede chocolade houdt en geïnteresseerd is om hier meer over te leren. Bijzondere demonstraties, presentaties, ontmoetingen, debatten én natuurlijk proeverijen. Ervaar de culinaire hoogstandjes van toppatissiers en chocolatiers en de wijn-, bier-, rum- en spijscombinaties met origine chocolade. Bekijk hier het volledige programma.

Chocolademakers en experts houden de hele dag door presentaties en proeverijen. In de centrale Marmeren hal zijn verschillende stands te bezoeken. Lees hier hoe je deelneemt aan een chocoladeproeverij.

Tickets
Er zijn standaard tickets en all-in tickets (meer uitleg vind je hier) voor volwassenen, kinderen, groepen en families. Online tickets bestellen is voordeliger dan tickets aan de deur kopen. Tickets bestel je hier.

Informatie
Wanneer: Zaterdag 21 oktober 2017 van 10.00 tot 18.00 uur.
Kosten: Standaard tickets online vanaf €13,50
Waar: Koninklijk Instituut voor de Tropen, Mauritskade 63, 1092 AD Amsterdam
Dit artikel afdrukken