Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Lizet, de schaar en glas optie is nog altijd heel goed, ik pas ze ook toe. Idem bij het snipperen van hardgekookte eieren voor de asperges "à a flamande": schaar en glas.
progressie is niet weg te denken...ook in de keuken :-)
En dan te denken dat we thuis vroeger de peterselie in een beker knipten met de oude keukenschaar.....
De grote(re) Italiaanse versie van dit keukenhulpje is wel degelijk handig.
Een snijplank vol geplukte peterselie wordt hiermee snel en netjes kleiner gemaakt waarna je verder gaat met het koksmes. Dagelijkse kost in tenminste één gerenommeerd restaurant dat ik ken.
Het is wel een Noorse uitvinding (beweren de Noren toch).
Volledig verklaarbaar voor wie geitost of mysost kent