Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Twijfelt hier nou iemand nog wat het is? Robin had 'm meteen. Jeroen - die nu in de Vogezen zit - schreef me dat zijn oma van orde hield: iedereen aan tafel moest eerlijk bediend worden met een plakje van gelijke dikte.
of een .sp.rg.rt.ng
Gewoon... een aspergetang?
ja ik bedoelde foelie te tikken maar zie nu op internet dan folie ook goed is ;-)
Het vlees dat voor de rollade wordt gebruikt kun je ook heel goed niet-opgerold gebruiken en langzaam garen in de oven. Veel leuker. Ingesmeerd met heel veel knoflook en mosterd. Koud en warm errug lekker. Ja, Robin, dat zijn dan weer wat lettertjes teveel.