Het lepeltje is voor de thee.
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Eh,laat ik gisteren nu het siliconenkwastje na jaren ongebruikt, toch gebruikt hebben gisteren.
Ja beste mensen de kleinkinderen een nachtje over. Nu had ik een wafelijzer gekocht bij de Lidl. Vanzelfsprekend wilden zij wafels, beslag maken ook. Het apperaatje is loeiheet wanneer het ingevet moet worden, dan de vingers gebruiken gaat niet.
Het siliconenkwastje kwam dan toch na jaren mooi eventjes weer goed van pas.
Dick, bedankt he;-)
Robin. Door in de tuin te werken houd ik ze per definitie kort, anders nml rouwnagels, heb je dat weer;-). Ook niet fraai toch?
Kijk, jij begrijpt ut.
Dan hebben jullie op zeker geen lange nagels! Dan heb je juist een kwastje nodig voor de hoekjes.
Maar als jullie eigeel bovenop en baksel moeten smeren, dan heb je toch echt wel zo'n kwastje nodig?
Ja, vingers gebruiken gaat bij mij ook het makkelijkst. Voor hele kleine hoekjes, dan handig een heel dun varkenharenschilderskwast gebruiken bv.
Kip eenmaal in de oven, met een kleine juslepel bedruipen.