De redactie dacht even een verfrollertje voor bruidstaarten, maar vermoed daarmee ernstig fout te zitten.
Op 30 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Dat klopt. Ik ben weer even online via een vroeg-Middeleeuwse draadloze verbinding. Er ligt nog het een en ander in het archief maar nieuwe inzending zijn zeer welkom.
Lizet, ik begreep via Twitter dat Dick in Frankrijk bijna geen internettoegang heeft, en dus hier niet (zo makkelijk) meeleest. Dus ga je gang zou ik zeggen ;-)
Is de redactie door de foto's van onmisbare/misbare keukenbenodigdheden heen? Zo ja, moet ik even in de bakken met apparatuur duiken?
Pjotr, je hebt absoluut gelijk !
(Verdorie, dat valt niet mee om dat toe te geven..)
@Guillaume.
"Er is nog een argument tegen de doelmatigheid als ‘BBQ-worstendraaier’; door de mechanische constructie veroorzaakt het rollen van het ene worstje (pas op je vingers !) een tegengesteld draaimoment van het buurmanworstje en die weer etc. etc. Dat wordt een gemiegel !"
Dat is niet helemaal juist. Je hebt namelijk een draaiconstructie met één tussenwiel. En dat betekent dat elk wiel op dat tussenwiel dezelfde kant op draait.
Samenvattend: elk oneven wiel draait dezelfde richting uit, dus als je worstje 1 (eerste "wiel") draait, draait wortje 2 als derde "wiel" dezelfde kant op.