Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Filosofische vraag, Robin, wie bepaalt wat het is :) Het is maar net waarvoor je hem gebruikt.
Ik denk dat de leverancier hem aan ons verkoopt als schuimspaan. Wij raden hem veel meer aan als de fijnste en goedkoopste oplossing voor stevig melkschuim.
Florine Boucher, ja ik geloof het meteen van je, dat het vel het beste vd melk is.
Van toen ik nog melk haalde ooit bij de boer, liet ik dat een tijdje staan. Daarna afromen. Ik herinner mij bij niet-afromen, koken, dat er een dik soort vlies ontstond.
Ik kan mij zo voorstellen, delicate bouillon en flinterdun vliesje van soyamelk, dat dat weleens heel anders en verfijnd van smaak kan zijn. Zo klinkt het in ieder geval.
Dus ook Robin is nu overtuigd?
Precies, Robin, meer een zeefje....
Nog steeds geen overweldigende google-resultaten, maar toch ben ik om. Dankzij Rozemarijn, die er inderdaad melk mee klopt!
En als ik die bijbehorende foto zie valt me nu ook wel op dat het niet zomaar een gewone schuimspaan is. En dus ook niet lijkt op het ding dat ik hier in de la heb liggen.