Nieuwe tijden, nieuwe richtlijnen. Daarom heet het vroeger stilgezwegen 'niet vers' nu kennelijk 'ongebakken'.
Binnenkort dus ook gekookte. Misschien ook wel gepofte. Ik heb nog gezocht, maar kon ze niet vinden ;-)
Let op. AH doet zichzelf te kort en zegt dat het geen echte noten zijn. Ze worden nl. 'gemaakt in een fabriek waar ook pinda's en andere noten worden verwerkt'. Alleen geen woord over zwavelen. Ongezouten jammer.
Niks zo lekker als 'verse pecannoten'. Daar is een markt voor. Van lekkerbekkende luiaards.
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Dank je, Dick. AH ligt bij mij wat uit de buurt, dus ik ga er eens wat moeite in stoppen.
Pjotr, vul voor Pecannoten in Walnoten (die twee lijken nogal op elkaar) en je krijgt hetzelfde effect.
Pecannoten heel bijzonder? Ze liggen al minstens 15 jaar bij AH. Dus bergen mensen kopen ze, anders waren ze al lang uit het assortiment verdwenen.
Dank je, Wouter.
Dus.
Jouw reactie maakt mijn reactie bijzonder to the point.
Pjotr, je begrijpt het niet en je vindt dat op zich interessant genoeg om hier te melden. Derhalve.
Mensen die bij Appie winkelen zijn niet per se culi's, maar misschien wel geïnteresseerd in eten.
Sterker: de gemiddelde klant weet niet eens hoe pecannoten er uitzien, smaken of opgediend moeten worden.
En ik? Ik heb nog nooit pecannoten gegeten. Derhalve begrijp ik de toon van dit bericht niet helemaal.