image


Op 1 mei ging bestelvers de lucht in. Een nieuwe Nederlandse website die zich exclusief richt op de verkoop van kwalitatieve versproducten. Bestelvers.nl betrekt de producten rechtstreeks van tuinders, telers of andere versleveranciers en bedient zowel consumenten als bedrijven in het foodservice-segment.

Een prima initiatief waar zeker het gemak mee telt. Slim om de asperges te gebruiken nu de tijd rijp is. Dat zal zeker aanzetten tot actie. Ben benieuwd hoe de verdere bekendmaking gaat verlopen. Het zal vermoedelijk niet lang duren voor ook biologische groenten deel van het assortiment gaan uitmaken. Mij lijkt het een kwestie van tijd. Assortiment: alles vers van de bron
Het versassortiment van Bestelvers.nl wordt na de lancering geleidelijk aan uitgebreid. Het zal straks bestaan uit groenten, fruit, vis- en vleesproducten, delicatessen en wijn. De site biedt bovendien informatie over producten, bereidingswijzen en recepten. De logistieke structuur achter Bestelvers.nl is eenvoudig opgezet en daarin schuilt meteen de kracht van de online versshop. In haar streven om zonder tussenhandel te werken, doet Bestelvers.nl waar mogelijk rechtstreeks zaken met versleveranciers.

Bestelgemak
Bestelgemak, snelle bezorging en gegarandeerde kwaliteit zijn volgens de initiatiefnemers de drie belangrijkste pijlers onder Bestelvers.nl. Het assortiment wordt in beeld gebracht met behulp van duidelijke categorie-iconen en miniatuurfoto’s van elk product. De klant maakt een keuze uit het versaanbod en voert vervolgens zelf de gewenste hoeveelheden, verpakkingsmethode, betalingswijze en het afleveradres in. Tenzij anders vermeld, worden versproducten die voor 13.00 uur zijn besteld reeds de daaropvolgende dag afgeleverd.

Asperges van eigen bodem
Bestelvers.nl bevindt zich op dit moment nog in de zogenaamde pilotfase waarin extra aandacht is voor de Nederlandse seizoensgroente bij uitstek: asperges. Er zijn zowel witte als groene asperges in het assortiment opgenomen. Het product wordt desgewenst geschild en panklaar bij de klant afgeleverd. De eerste 1.000 bestellingen komen zelfs geheel kosteloos naar je toe.

bron:AgriHolland
Dit artikel afdrukken