De Nederlandse organisatie Re/genT heeft een nieuwe techniek ontwikkeld om blikken en flessen in maximaal 45 seconden terug te koelen naar 4 graden Celsius - met een energiebesparing van 80%. Het koelen gebeurt door de drank op een speciale manier te schudden, zodat hij door en door gekoeld wordt. Het schudden zorgt niet voor een schuimfontein bij het openen van het blikje.
Eind oktober kunnen consumenten kennismaken met het power-koelen, dan zijn de eerste consumentenproeven bij supermarkten gepland. Dat schrijft Out-of-Home Shops.
Dit artikel afdrukken
Eind oktober kunnen consumenten kennismaken met het power-koelen, dan zijn de eerste consumentenproeven bij supermarkten gepland. Dat schrijft Out-of-Home Shops.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 30 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 30 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook