Het nieuwe concept-restaurant in het Amerikaanse stadje St. Joseph, Missouri, hoopt met de 'all-you-can-eat'-proef klanten terug naar McDonald' s te kunnen lokken die de laatste jaren de voorkeur zijn gaan geven aan gezonder en vers(er) fastfood. Naast all-you-can-eat friet heeft eigenaar Chris Habiger nog meer in petto.

Zo kunnen klanten straks bijvoorbeeld hun bestellingen doorgeven via een digitale kiosk, waarna medewerkers het eten aan tafel komen brengen. Ook kunnen zij zelf hun burgers en toetjes samenstellen. Volgens Habiger zijn er “echt honderden verschillende manieren waarop u de burger van uw dromen kunt samenstellen”.

De 'McDonald' s van de toekomst' krijgt een uitnodigende inrichting met comfortabele banken en leunstoelen. Ook aan de kinderen is gedacht met een speelhoek met interactieve bordspellen en in het tafelblad ingebouwde videospelletjes. Of 'all-you-can-eat' frietjes echt klanten terug gaat winnen, zoals eerder het de hele dag door aanbieden van ontbijtproducten voor McDonald's bleek te doen, zal 'het restaurant van de toekomst' helpen uitwijzen.

Fotocredits: Jens Karlsson
Dit artikel afdrukken