Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
N.a.v.: Wat heel bijdetijds is en erg lekker:
Kruidenwater (van: groenevrouw.nl)
"Vul de kan voor ongeveer 1/4 tot 1/3 met de verse spullie [kruiden, bloemen, fruit of zelfs groenten], verder water en dan een paar uur (of een nacht) in de koelkast. [Evt. afzeven, RL.] Met het ene kruid gaat het sneller dan met het andere, daar vind je vanzelf je weg in.
Combinaties:
Vlierbloesem met citroen (of Citroenmelisse)
Aardbeien met Pepermunt
Bosbessen met Thijm
Mango met Chilipeper
Komkommer met Munt
Madeliefjes met Basilicum (en een beetje zout)
Appel, Ananas en Aardbei
Aardbei met Roos
Brandnetel met Anijszaad (even stampen)
Bramen met Vanillepeul (klein stukje)
Je eigen fantasie is je enige beperking. Vind je het wat aan de flauwe kant (dat kan zomaar), dan kun je ook 1/3 appelsap gebruiken en 2/3 water. Dat haalt de smaak wat op."
Reacties:
- Kaneelstokje en 2 plakjes gember een nacht in de koelkast op 1 liter water.
- komkommer met citroen is ook lekker, een paar schijfjes van beide is al genoeg!