Op 30 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
De button 'restore previous session' brengt weleens een zucht van verluchting bij het nachtelijk struinen op foodlog. Onrustig word ik van de berichtgevingen uit het land van de Taj Mahal en over het openen van de derde fabriek voor diervoederpremixen in China door DSM Nutritional Products, dan staat weleens een tab teveel open. Poefff, doet dat Dell-etje dan. Dan wil ik denken aan al die arbeiders die hun handen verloren na het voltooien van dat Indiaas bouwwerk, zodat zij dit levenswerk niet elders eigenhandig kunnen laten herrijzen... Met een druk op de knop beland ik weer bij de thread van Muskiet, vooral de blog van Remko Kuipers die van hot naar her trekt, trekt m'n aandacht. Gefrustreerd bericht hij over z'n laatste tegenslag. Ja, wat is dan de noodzaak tot het wetenschappelijk avonturieren met o.a. Friesland Foods, een fabrikant van onder andere babyvoeding, als sponsor? Roept ie kerel van Kuipers gewoonweg: "Eindelijk een slecht bericht!" Als een Peter Houtman snelt hij van de ene uithoek van Afrika naar de andere, met de quest -waar vindt je de zuiverste moedermelk- tegenwoordig nog. Vent, ik wens je het beste toe, evenals Dick en companen voor behaalde successen! [http://www.nvkc.nl/publicaties/documents/2005-3-p163-184.pdf]'Restore Previous Thread'[/url]
vers gevarieerd en met mate eten, heb ik vroeger geleerd. Doch steeds meer producten blijken minder gezond dan we vroeger dachten. Zijn de producten veranderd of is het uitsluitend voortschrijdend inzicht?
Als je dit hoort moet je haast een voedingskundige en twee laboranten meenemen bij een tochtje naar de (super)markt. Ik ben van nature te sceptisch om elk nieuw gezond product te proberen, maar mijn kinderen eisen toch meer dan een oermenu.
Dan heeft die orthoexiste (?) het toch goed voor elkaar.