Hoe lunchen we in 2020 en hoe ziet ons diner eruit in 2030? Eten we nog vlees of alleen maar kunstig samengestelde aminozuren uit granen, bonen en peulen uit een pillenpotje of als vlees vermomde technoburgers? Kan het ook anders? Hoe smaakt het? Komt er nog iets uit de natuur tegen die tijd?

Morgen hebben we het erover op kasteel Groeneveld in Baarn in onze vierde aflevering van 'De Smaak van Nederland'. We vragen consumenten wat zij er van vinden. Daarom houden we plaatsen open voor mensen die via de krant (Gooi- en Eemlander) enradio komen, zodat we niet alleen foodloggers hebben. Er zijn nog een paar plekjes open op 'reservering'. Mail .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) als je er gebruik van wilt maken.



Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Dit artikel afdrukken