In dit nieuwsblok is op het einde Erik van Veluwen, het Biologische geweten van kokend Nederland op: 08:23 tot 09:23
Waar hij ondernemers waarschuwt voor de nieuwe weg die de overheid inslaat. Als je als horeca bedrijf de overheid te gast hebt, zal straks minimaal 40% van wat je serveert biologisch moeten zijn. Zo niet dan gaat de business aan je voorbij. Ambtenaren zijn druk doende om de boel in kaart te brengen. Voor de criteria klik hier.
Dit artikel afdrukken
Waar hij ondernemers waarschuwt voor de nieuwe weg die de overheid inslaat. Als je als horeca bedrijf de overheid te gast hebt, zal straks minimaal 40% van wat je serveert biologisch moeten zijn. Zo niet dan gaat de business aan je voorbij. Ambtenaren zijn druk doende om de boel in kaart te brengen. Voor de criteria klik hier.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 30 november krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 30 november krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook