De Belgische chef De Mangeleer en sommelier Boudens hangen onverwacht hun drie sterren aan de wilgen, meldt De Standaard. Het duo wil stoppen op het hoogtepunt van hun carrière. Het tweetal bouwde in recordtempo Hertog Jan in Zedelgem uit van een brasserie tot toprestaurant, met drie Michelinsterren en de hoogste Benelux-vermelding op La Liste. Ze verlangen naar rust. “We willen graag zo nu en dan, eens genieten van kleine dingen: de kinderen ophalen aan school, 's avonds met zijn allen samen eten.” Chef De Mangeleer “is al 15 jaar moe.” De mannen gaan wel door met het bestaande bistroconcept L.E.S.S. bij Hertog Jan, dat staat voor ‘Love. Eat. Share. Smile.’ Sinds de plotselinge aankondiging is de reserveringenlijn "ontploft".
De Standaard - Driesterrenrestaurant Hertog Jan sluit onverwacht de deuren
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook