Op 9 december organiseert anti-verspillingsrestaurant Instock de derde Masterclass van dit jaar. Tijdens de masterclasses van Instock staan traditionele conserveringstechnieken als inmaken en fermenteren centraal. Leer bijvoorbeeld abrikozencompote maken, Koreaanse kimchi of augurken
Anti-verspillingsinitiatief Instock begon oorspronkelijk in Amsterdam als een manier om verspilling bij supermarkten tegen te gaan. Dagelijks haalt het restaurant producten die niet meer verkocht kunnen worden op en kookt daar dagverse maaltijden van.
Op 9 december draagt Instock de inmiddels opgedane kennis ook over aan de consument, zodat die ook minder hoeft te verspillen. De Instock-chefkok legt tijdens de masterclass de theorie achter conserveren uit. Daarna leren de deelnemers zelf te conserveren met twee technieken: inmaken en fermenteren.
Bij de volgende masterclass op 13 januari komen andere technieken aan bod. De hapjes en borrels daaromheen zijn natuurlijk van het huis!
Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Reserveer dan je ticket op de website.
Informatie
Datum: 9 december
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Den Haag, Buitenhof 36 2513 AH
Prijs: €35 of €50 met een kookboek t.w.v. €20.
Dit artikel afdrukken
Op 9 december draagt Instock de inmiddels opgedane kennis ook over aan de consument, zodat die ook minder hoeft te verspillen. De Instock-chefkok legt tijdens de masterclass de theorie achter conserveren uit. Daarna leren de deelnemers zelf te conserveren met twee technieken: inmaken en fermenteren.
Bij de volgende masterclass op 13 januari komen andere technieken aan bod. De hapjes en borrels daaromheen zijn natuurlijk van het huis!
Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Reserveer dan je ticket op de website.
Informatie
Datum: 9 december
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Den Haag, Buitenhof 36 2513 AH
Prijs: €35 of €50 met een kookboek t.w.v. €20.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog