Anti-verspillingsinitiatief Instock begon oorspronkelijk in Amsterdam als een manier om verspilling bij supermarkten tegen te gaan. Dagelijks haalt de restaurantketen producten die niet meer verkocht kunnen worden op en kookt daar dagverse maaltijden van.

Tijdens de tweede editie van de masterclass neemt de chef je mee in het verhaal van de verschillende conserveringstechnieken. Onze chef legt je in één middag de theorie achter het conserveren uit in een boeiende presentatie, waarbij je aan het einde van de middag aan de slag zal gaan met jouw eigen geconserveerde hapje. Ten slotte krijg je een heuse Instock goodiebag mee naar huis, met de materialen om thuis het conserveren op te pakken. Hapjes en drankjes tijdens de borrel zijn van het huis. Geschikt voor beginners én ervaren thuiskoks.

Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Reserveer dan je ticket op de website.

Informatie
Datum: 4 november
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Instock Utrecht, Vleutenseweg 382, 3532 HW Utrecht
Prijs: €35 of €50 met een kookboek t.w.v. €20.-
Dit artikel afdrukken