Vorige week was het snel bekeken. Binnen 2 uur was duidelijk wat de te raden vrucht was. Deze week een beginnende bloesem. Van welke vrucht?
Tip: de foto is van gisteren. Genomen op een Utrechts dakterras.
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Merlot, mooi, ik heb een wilde druif, die is niet zo roodbladig.
Ik zal het verklappen. Lizet en Jacobus, hadden 'm maar ze twijfelden zodat ik het graag nog even verder een kans gaf.
Het is wel degelijk een druif, net voor het bloemmetje eruit floept.
Misschien ligt het aan de soort. Het is een Merlot, maar dat is natuurlijk niet te raden (ik weet uit ervaring dat heel wat wijnboeren moeite hebben om soorten te herkennen).
Ik zal de mijne over een paar dagen opnieuw portretteren. Hier zie een plaatje van zo'n knopje net een fase verder.
Toegevoegd: zie hier het knopje 2 dagen later.
Kers.
Een perzik
Denk ik ook, het lijkt niet op mijn bessen, maar mijn druiven hebben ook wat harig blad, zijn alleen nog niet zo ver.