Op 30 november krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Helemaal goed! Ik leerde ze via een Amerikaans foodblog kennen als Buddha's Hand. Vooral populair in China en Japan en sinds enige tijd nu ook in Californië aangeplant. Heel spannend, de geur schijnt heel aangenaam te zijn, de smaak ook. Ik heb inmiddels een bron in ons land opgespeurd waar ik ze kan krijgen.
<a href="http://www.britishmuseum.org/explore/highlights/highlight_objects/asia/i/ivory_snuff_bottle,_a_foshou_c.aspx" target="_blank">Ook bekend in de kunst</a>, zie bijvoorbeeld http://www.britishmuseum.org/explore/highlights/highlight_objects/asia/i/ivory_snuff_bottle,_a_foshou_c.aspx
Boeddha's vingers, Jodencitroen.
Maar moet toegeven, wel dankzij google. Ik had er nog nooit van gehoord. :-)