Ook dit jaar kun je weer smakelijk genieten van Lepeltje Lepeltje, het cultureel foodfestival voor jong en oud. In Utrecht en in verschillende stadsparken door het hele land.

Een prachtig groen stadspark, leuke mensen, live muziek en kwaliteitseten. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor kinderen in de mix en dat maakt Lepeltje Lepeltje Utrecht tot een feestje!

De mobiele keukens bieden voor iedereen wat wils, of je nu houdt met klassieke gerechten of klaar bent voor een meer creatieve kost. Volg je neus en je belandt van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni in Park Lepelenburg. Zoals je van ons gewend bent is de toegang uiteraard gratis. Dat smaakt naar meer!

Lepeltje Lepeltje doet aan duurzaamheid: ieder drankje wordt in een milieuvriendelijke beker geschonken, die je bij de bar kunt inruilen voor een nieuw exemplaar. De organisatie heeft een machine gebouwd die de lucht voorziet van speelse zeepbellen wanneer je een beker inlevert. Een leuke bijkomstigheid bij een goed doel. Met de entreebeker wordt de Voedselbank gesteund, zodat gezinnen die het wat krapper hebben worden gesteund.

Bekijk het volledige programma hier.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Informatie:
Data: 28 tot en met 30 juni 2019
Tijden: vrijdag: 14:00 – 00:00, zaterdag 12:00 – 00:00, zondag 12:00 – 22:00 uur.
Locatie: Utrecht, Lepelenburg
Entree: gratis toegang.

Kijk op de website voor meer informatie. Of kijk op Facebook, Twitter en Instagram.
Dit artikel afdrukken